Alunest service & support

De ontnesters van Alunest zijn plug & play en vereisen nagenoeg geen menselijke handelingen of onderhoud.

Alunest ontstapelaars zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar ook bij ons wil het weleens voorkomen dat een machine defect raakt. Wanneer uw Alunest ontnester niet meer (goed) werkt helpen wij u met het vinden van de snelste oplossing. Omdat Alunest ontstapelaars zeer betaalbaar zijn zou u ervoor kunnen kiezen een geheel nieuwe cassette aan te schaffen. Is er slechts een beperkt aantal onderdelen beschadigd of versleten? Dan leveren we deze uiteraard na. U kunt natuurlijk altijd aanspraak maken op de fabrieksgarantie van twaalf maanden als blijkt dat één of meerdere onderdelen niet voldoen aan de gestelde verwachtingen.

Onderdelen van de ontnester 3D geprint

Dankzij onze innovatieve 3D print methode kunnen we ieder onderdeel van de Alunest ontnesters zelf produceren en vervangen. Zo hoeft niet de volledige machine vervangen te worden, wat natuurlijk enorm scheelt in de kosten. Wilt u een onderdeel bestellen? Laat het ons weten via onderstaande button.

De verschillende onderdelen van de ontnester in beeld

Hieronder beschrijven we de verschillende onderdelen van de ontnester. Zo kunt u precies zien welk onderdeel u vervangen wilt hebben. Het materiaal van de 3D geprinte onderdelen is PA-12. De onderdelen worden eerst getrommeld en daarna gekleurd. Dit zijn de onderdelen van Alunest ontstapelaars:

  • De losse besturingsunit. Deze is voorzien van knoppen en luchtcomponenten
  • De aanvoerband. Deze voert de te ontnesten bakken aan in stapels
  • De afvoerband. Deze voert de reeds ontnestte bakken af op basis van uw behoefte. Een sensor op de band voorkomt dat er bakken dubbel gelost worden.
  • De cassettes. In verschillende maten en ook als multicassette beschikbaar

Download de Alunest handleiding