Betaalbare ontstapelaars van Alunest

Ontstapelaars – ook wel bekend als ontnesters, verenkelaars of denesters – zijn onmisbare machines binnen de voedingsindustrie. Ontstapelaars zijn echter erg prijzig en daardoor vaak onbereikbaar voor middelgrote bedrijven. Bij Alunest maken we gebruik van slimme, innovatieve technologieën waarmee we betaalbare ontstapelaars kunnen produceren. Dankzij een geavanceerde 3D-print methode kunnen ook kleinere en middelgrote bedrijven een ontnester aanschaffen. En dat met dezelfde kwaliteitsstandaarden als de dure ontstapelaars in de markt.

De missie van Alunest is dat iedereen, zelfs zonder enige kennis van het product, met Alunest ontnesters kan werken.

Alunest ontstapelaars als onderdeel van EKUtech

Alunest is opgericht in 2015 als onderdeel van EKUtech Food Machinery. EKUtech innoveert al sinds 2006 met geavanceerde machines, veelal gericht op de voedingsindustrie. Zo bedacht EKUtech eerder al de Blowerbelt als alternatief voor drogen met perslucht en levert het onder de naam Deurop speciale waterdichte RVS kasten op maat. Snelheid, veiligheid, hygiëne en efficiëntie tegen lage kosten zijn de kernwaarden van EKUtech.

Waarom ontstapelen met Alunest in plaats van met andere denesters?

De betaalbare aanschafprijs van Alunest ontnesters is natuurlijk een belangrijk voordeel, zeker voor minder grote bedrijven. Dankzij onze lage prijs heeft u met Alunest ontstapelaars een snelle return on investment. Vanuit de gedachte dat ontnesten voor iedereen toegankelijk moet zijn is naast de toegankelijke aanschafprijs ook de manier van bedienen eenvoudig gemaakt. Alunest ontnesters werken met perslucht en zijn daardoor niet storingsgevoelig. Lees meer over onze producten

Snelle service en support

Naast dat we ons product toegankelijk maken, willen we ook dat de beste service beschikbaar is voor iedereen. Is er onverhoopt iets mis met uw Alunest ontnester of een van onze andere producten? We doen altijd ons best zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat alle onderdelen van de Alunest ontstapelaars 3D geprint kunnen worden. Is er een klein onderdeel stuk? Dan hoeft u alleen dat onderdeeltje te laten vervangen. En dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten! Lees hier meer over onze service.